Uw zorgrekening

Indien u een aanvullende verzekering heeft afgesloten zal in de meeste gevallen de behandeling vergoedt worden door uw zorgverzekeraar.
Wij adviseren u wel om bekend te zijn met uw verzekeringspolis betreffende uw vergoeding fysiotherapie. 

 

Kinderfysiotherapie zit bij alle zorgverzekeraars in het basispakket. Kinderen van 0 tot 18 jaar hebben recht op 18 maal kinderfysiotherapie uit de basisverzekering. Na 18 behandelingen is de vergoeding afhankelijk van de wijze waarop uw kind aanvullend is verzekerd. Bij een aanvullende verzekering is het per zorgverzekeraar verschillend welke vergoeding er wordt gehanteerd. Voor kinderen met een chronische aandoening wordt kinderfysiotherapie wel onbeperkt uit de basisverzekering vergoed.
Indien u verzekerd bent bij een verzekeraar waar wij geen contract mee hebben afgesloten (zie onderstaande lijst) kan het zijn dat u een factuur ontvangt van Infomedics. Deze dient u zelf te betalen aan ons. U kunt deze daarna indienen bij uw verzekeraar. Bij een restitutiepolis in de aanvullende verzekering wordt vaak alles vergoed. Indien u een naturapolis heeft in de aanvulling is het mogelijk dat u een eigen bijdrage heeft.

Indien uw verzekeringspolis fysiotherapie / manuele therapie niet, of slechts gedeeltelijk vergoedt, zult u zelf de factuur voor de niet vergoede behandelingen via Infomedics toegestuurd krijgen. Ook indien uw vergoeding onvoldoende toereikend is zult u een factuur krijgen.
U bent onder alle omstandigheden verantwoordelijk voor de volledige betaling van de aan u, of namens u verleende diensten. (zie verder onze algemene voorwaarden)

LET OP:
Op dit moment hebben wij geen contract getekend met Zorg en Zekerheid, CZ/ Ohra/ Delta Lloyd en ONVZ. Bent u verzekerd bij deze zorgverzekeraars dan krijgt u de rekening thuis gestuurd en dient u deze zelf te betalen en te declareren bij uw zorgverzekeraar. Deze hanteert, afhankelijk van uw verzekeringsvoorwaarden, een restitutie-tarief, hetgeen betekent dat uw zorgverzekeraar een bepaald bedrag van de factuur aan u terug betaald. Bij een restitutiepolis in de aanvulling krijgt u vaak het volledige bedrag vergoed. Bij een naturapolis in de aanvulling krijgt u vaak een deel vergoed.